Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Battlefield 1 en de Tokyo Game Show

05/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een lange afwezigheid zijn Boris en Melle weer terug en er barst al snel een discussie los rondom Battlefield 1! Daarnaast behandelen de heren natuurlijk jouw vragen. Check dus snel deze Brievenmaandag over Battlefield 1 en de Tokyo Game Show!

Boris heeft lekker vakantie gevierd in Italië en dus begint hij deze Brievenmaandag over zijn ervaring met de zware aardbeving die het land teisterde. Na zijn ervaring gaan de heren meteen verder over de game die iedereen waarschijnlijk gespeeld heeft dit weekend: Battlefield 1! De heren hebben duidelijk een meningsverschil als het gaat om het ultieme Battlefield-gevoel, maar wat is nou echt het ultieme Battlefield-gevoel?

Een poosje geleden maakten we bekend dat we naar Tokyo toe gaan voor de Tokyo Game Show! Daarom komen er een aantal brieven binnen met vragen over de Tokyo Game Show. Zo worden er vragen gesteld over side missies tijdens de trip, een trip naar de vismarkt en een vraag over de kwaliteit van de show. Het gaat de laatste jaren namelijk een stuk minder met de show.

Tenslotte komt er een brief binnen waarin wordt gevraagd of de heren weleens een game party organiseren en welke games zij dan het liefst spelen. Wij zijn ook benieuwd of jij dat weleens doet! Geef jij ook weleens een game party thuis en welke games spelen jullie dan het liefst? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen!

Vergeet niet je vragen voor volgende week te sturen naar redactie@gamekings.tv, te tweeten met #Brievenmaandag of natuurlijk te reageren onder de Facebook post van aankomende zondag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch