Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Baldur’s Gate 3, Starfield en Pikmin 4

31/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Teufel. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Teufel heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is dat de kalender op eind juli staat, maar anders hadden we zeker geweten dat het herfst is. Na een veel te fris en nat weekend zitten we met zijn drieën achter de desk. Het eerste wat elke maandag op het schema staat, is het opnemen van een nieuwe editie van Brievenmaandag. Zo ook vandaag. Jelle en JJ verzorgen editie nummer zoveel van de langstlopende gaming rubriek van Nederland. Vele jaren op rij beantwoorden we vanachter de desk de meest prangende vragen van de community. Zodat iedereen zen de werkweek in kan gaan. De vragen gaan dit keer onder andere over de Tokyo Game Show en de gebruiken van Japanners in de hoofdstad, de toekomst van Game Pass en welk deel van ons lichaam we mooi vinden. Plus, verheugen we ons op Baldur’s Gate 3? Dit is de Brievenmaandag van maandag 31 juli 2023.

Verheugen op de komst van Baldur’s Gate 3

Het lijkt wel alsof de mailbox en Discord elke week voller raakt. En de brieven worden ook steeds leuker wat ons betreft. Wat vinden we bijvoorbeeld het tofste item van onze tafelgenoten? En wie in de game-industrie zou wel eens een alien kunnen zijn?

De Teufel Rockster Air 2 verzorgt de muziek tijdens ons Zomer Kamp

Als alles goed gaat, vertrekken we eind augustus voor een fiks Nerd fest naar een zomerhuisje ergens in Nederland. Drie dagen lang gaan een aantal presentatoren alles doen wat een nerd tof vind. Gamen, lullen over games en films, chillen, BBQ’en en biertjes drinken. En alles wordt gestreamd. Een onderdeel wat bij een goede nerd vakantie hoort, is muziek. En daar komt de Teufel Rockster Air 2 van pas. Een beest van een Boom Box die ons straks van de nodige beats gaat voorzien. Wil je info over de Rockster Air 2, click dan gewoon even hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch