Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Baldur’s Gate 3, faalangst & onze Tinder bio

26/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kon er de klok op gelijk zetten. Want ook na de afgelopen zondag volgde er zo maar de maandag. We mogen dus aan de slag. Wat betekent dat we ons, na het zetten van een straffe bak koffie, klaar maken voor een nieuwe werkweek en dus een nieuwe editie van Brievenmaandag. De langst lopende online brievenrubriek van Nederland. Ook deze week blijkt dat onze community het hoofd breekt over allerhande prangende vragen. En die we gaan in deze video voorzien van commentaar. Vandaag zijn Daan, Jelle & JJ aan de beurt om de mails en posts op Discord door te nemen. Om ze achter de desk van een passend en goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zo zijn er vragen over faalangst bij het spelen van Prince of Persia, sound tracks van games, Baldur’s Gate 3 op (natuurlijk) de Steam Deck OLED en Tinder bio’s. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 26 februari 2024.

Is Baldur’s Gate 3 echt perfect voor de Steam Deck?

We krijgen elke maandag wel een of meer vragen over de Steam Deck. Lieve mensen als we zijn, beantwoorden we deze trouw. Zo wil iemand weten welke games perfect zijn voor de Steam Deck OLED. En er is iemand die na de aanschaf van de Steam Deck toch ook een PS5 óf een Xbox Series X wil gaan halen. Maar welke van de twee. Daan, Jelle en JJ bieden hulp.

Faalangst bij games als Prince of Persia en Cyberpunk 2077

Interessante vragen behelzen deze week ook vragen over games en mental health, faalangst bij het gamen en de zoektocht naar een vriendin die het leuk vind om games te spelen. Of we bij al die vragen geestelijke bijstand kunnen verlenen? Hadden we al gezegd dat we lieven mensen zijn bij Gamekings?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch