Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Assassin’s Creed en Winterse Games

23/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de opslagcapaciteit van je console tot aan kiezen tussen Harry Potter en The Lord of The Rings, het komt allemaal aan bod in deze Brievenmaandag! Steven, Emiel en JJ gaan vandaag de brieven met je doornemen.

Moet je nu een console met 500GB geheugen aanschaffen, of de 1TB-versie kopen? Dit is een moeilijke keuze als je niet gewend bent op een console te gamen. Daarnaast wordt er in deze Brievenmaandag een vergelijking gemaakt tussen Fallout 4 en The Witcher 3: Wild Hunt. The Witcher 3 biedt namelijk hele boekwerken aan uitleg, terwijl je tijdens het spelen van Fallout 4 een beetje aan je lot overgelaten wordt. Is deze uitleg altijd nodig of kunnen we prima zonder uitleg? Dit en nog een aantal andere vragen zullen langskomen in deze Brievenmaandag. Om het vooral Steven nog even moeilijk te maken, komen er ook een hele hoop dilemma’s voorbij.

Vergeet ook niet dat er aankomend weekend (28 en 29 november) een nieuwe Gamer’s Heaven plaats zal vinden, dit keer in de Media Markt van Almere. Woensdag krijg je daar op deze website meer informatie over middels een item. Daarnaast kun je jezelf nog altijd aanmelden voor de Call of Duty LAN in Media Markt Rijswijk, door een mailtje te sturen naar mm.rijswijk.markteting@mediamarkt.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Het evenement is 18+ en Call of Duty: Black Ops 3 zal worden gespeeld op de PC.

Heb jij zin in een paar frustrerende dilemma’s en pittige vragen? Check dan deze Brievenmaandag over Assassin’s Creed en winterse games!

Brievenmaandag over Assassin's Creed en Winterse Games

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch