Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Apex Legends, Michael Jackson en PlayStation 5

22/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl heel Nederland en België meer dan terecht ergens met zijn of haar ass in de zon zit, zetelen Skate en JJ zich in de zweterige studio op de bank om jullie een heerlijke portie game-vermaak voor te schotelen. Over de PlayStation 5 bijvoorbeeld. Want Pasen zorgt er nu eenmaal niet voor dat gamers geen prangende vragen hebben. Die moeten er gewoon uit en verdienen een snel antwoord zodat het met deze warmte niet gaat overkoken in hun bolletje. Vandaar een lekkere Pasen-proof Brievenmaandag over onder andere Red Dead Redemption 2, Apex Legends, Michael Jackson en de PlayStation 5. Geniet ervan in de tuin, op het strand of de woningboulevard.

Wat vinden we van Michael Jackson en Jezus Christus?

Opmerkelijk veel vragen op deze zomerse 2e Paasdag. Want het is buiten on-Nederlands mooi weer. Je zou dus denken dat mensen betere dingen te doen hebben dan vragen aan ons stellen. Maar waarschijnlijk bezitten we gewoon de tofste community van Nederland en omstreken. En dus hebben de heren er geen enkel probleem mee om je de antwoorden te geven op vragen over Michael Jackson, Red Dead Redemption 2, de steady neergang van Apex Legends en de langverwachte PlayStation 5. Daarnaast houden ze ook nog even een kort maar krachtig onderzoekje naar de meest ondergewaardeerde historische timmerman: Jezus Christus. Wat deed die gast nu precies tijdens Goede Vrijdag en Pasen? Weet jij het? Wij zitten hier immers om het over games te hebben en niet over religie. Maar hé, als jullie de vraag stellen dan kun je het antwoord krijgen ook.

De hoogste tijd voor een Pasen-proof Brievenmaandag

Kortom, het is tijd om met Paasbazen (of Paashazen, wat je maar wil) Skate en JJ bij te komen van de intense ‘Nam 19 week, Paasvuren in de hens steken en eieren zoeken. Dat doe je natuurlijk door de week op gepaste wijze af te trappen met een Brievenmaandag vanuit een broeierige studio. Enjoy!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch