Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Anthem, Videogame soundtracks en de prijsvraag

25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag dat betekent dus dat het weekend voorbij is. We gaan dus weer met z’n alle flink aan de bak, maar eerst tijd vrij maken voor Brievenmaandag. Jelle en Koos zitten al op het rode bankje om je alles te vertellen over hun weekend en je dringende brieven zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk komt Anthem naar voren tijdens hun heftige discussies over het leven, en er zit aan begin en aan het eind een geweldig filmpje van Koos z’n stream van afgelopen zondag. Dus zet maar alvast een bakkie pleur en pak de zandkoekjes erbij want het is even tijd voor Brievenmaandag op geen andere dag dan maandag.

De C in Anthem staat voor Content

Iedereen weet ondertussen wel dat Anthem niet het beloofde sprookje is dat ons verteld is. Bij opstarten van de game kom je er al snel achter dat niet alles op je burger zit terwijl je overduidelijk een burger verwachte met augurk en tomaat. Integendeel krijg je een burger dat niet eens gemaakt is van echt vlees en er zit goedkope net-niet-gesmolten kaas op. Een flop van een product dus. Nu heeft Koos dus Anthem gespeeld, zelfs uitgespeeld. Als je Anthem uitspeelt krijg je dus vrolijk de credits op je beeldschermen verschijnen terwijl je jezelf afvraagt; ‘Was dat het nou?’.

Discord

Hey jij, wist jij dat je nu ook je vragen kunt stellen in onze bloedeigen Discord. Join onze Discord server en stel je vragen in het kanaal genaamd ‘brievenmaandag-vragen’ en we zullen ze zeker weten niet negeren (hopelijk). Hoef je eindelijk niet meer reacties achter te laten via de mail of op onze social media. Misschien vindt je het wel zo gezellig dat je even blijft hangen en communiceert met je mede Gamekings kijkers, dat is namelijk wel het vriendelijkst om te doen als je er toch al ben.

 

View this post on Instagram

 

Bam! Wij geven deze Logitech G935 gaming headset weg in samenwerking met @coolblue. Vandaag ga je voor Sinterklaas spelen, tag hieronder jouw vriend die echt toe is aan een nieuwe sicke headset! Succes! ?

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch