Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Anno 1800, 1 April en Gamekings game characters

01/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeeeeuj! Brievenmaandag, en een hele speciale brievenmaandag die je eenmalig niet kon kijken op Twitch. Dus kan je em lekker hier kijken. Jelle heeft z’n stoelen niet op gehaald dit weekend en wel bijzondere andere dingen gedaan. JJ heeft vooral proberen contact op te nemen met influencers, en dat blijkt nog best lastig te zijn. Wordt JJ gewoon een beetje oud of is er echt iets mis? En er zijn vragen over Anno 1800! Let’s go!

Anno 1800

Anno 1800 wordt een Epic Store exlusive vanaf de release van de game. Is dit een slimme zet? Gaat de game het hierdoor niet veel minder doen? Is het irritant voor de gamers en zal de beslissing veel tegengas krijgen? JJ en Jelle barsten erover los.

Welke Gameking zou het beste game-character zijn?

Steven in een Devil May Cry achtige game, JJ in Gears of War of toch Boris? Welke Gameking zou het beste game character zijn. En hebben de Gamekings eigenlijk wel eens geen zin om te gamen? Worden ze wel eens helemaal moe van al dat gegame? Wat zijn activiteiten die ze graag ondernemen als ze niet met een game bezig zijn? Een serietje kijken is toch ook niet mis!

Wat zijn de leukste 1 april grappen in de games-industrie?

Game Mania pakte uit met een grap over een fysieke game-console. Niet heel grappig en behoorlijk gefrustreerd in de ogen van JJ. Wat zijn dan wel goede grappen in de games-industrie? Is het lastig om nieuws te maken op 1 april? Trappen wij wel eens 1 april grappen als game journalisten? We nemen de beste 1 april grappen met je door. En heb jij het al gehoord van Red Dead Redemption 2 op de Switch?

Dus! Hoe is jullie maandag? Heb je alsnog vragen die je graag beantwoord zou willen zien? Laat het ons weten in de comments! Hieronder.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch