Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over aankomende ‘E3’, State of Play & zomervakantie

30/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De ene maandag is de andere niet. En dat is maar goed ook, anders zouden we elke keer dezelfde editie van Brievenmaandag hebben. En wie gaat dat dan nog kijken op den duur… Ook deze week kwamen er een lekker zak met prangende brieven binnen. En omdat NZXT de sponsor is van deze editie ter ere van de lancering van hun nieuwe line-up aan keyboards, wordt de beste brief ook nog eens bekroond met een mooi toetsenbord. Dit keer zitten Jelle en JJ klaar achter de desk. Zij geven antwoord op vragen over onder meer de aankomende ‘E3’, de aankomende State of Play, de kwestie ‘tires of tiers’, PlayStation VR2, Hell Let Loose en coöp. gaming. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 30 mei 2022.

Aantal vragen in Brievenmaandag over aankomende ‘E3-weken’

Op 2, 9 en 12 juni gaan we een soort van E3 gevoel beleven. PlayStation, Summer Game Fest en Xbox tonen dan hun games voor de komende tijd. Wat verwachten we van deze events? Komen er verrassingen of zullen de meeste games die we te zien krijgen al bekend zijn? Jelle en JJ geven hun eerlijke mening.

Stel je eigen keyboard samen bij NZXT

Heb jij interesse om zelf je eigen custom made NZXT toetsenbord in elkaar te zetten, dan kan dat vanaf nu hier.  Let op, de eerste vijftig Gamekings kijkers die iets op de site van NZXT kopen (van toetsenbord tot PC) krijgen er gratis een wrede muismat bij. Enige wat je moet doen, is jouw aankoopbewijs naar redactie@gamekings.tv te mailen. Zorgen wij dat de muismat naar je toe komt. En op = op.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch