Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over 20 jaar Gamekings, Diablo II & lichtgevende algen

30/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Brievenmaandag en het is dubbel feest want Kale B is terug van vakantie, jeeeuj. Eigenlijk is het driedubbel feest want we hikken tegen de 20 year anniversary van Gamekings aan. Yep dat heb je goed gelezen 20 fucking jaar, we zitten inmiddels in de Simpsons cijfers.

20th anniversary Gamekings

Gaan we dan nog iets speciaals doen voor ons 20-jarig jubileum? Natuurlijk! Wij zijn altijd in voor een feestje en vieren dat dan natuurlijk ook graag met jullie. De aankomende maand zullen we daarom aardig wat in petto voor jullie hebben om terug te blikken, maar zeker ook om vooruit te kijken. We zullen het onze plannen dan ook spoedig met jullie delen en hou vooral alvast wat ruimte in je agenda vrij (vooralsnog 23 of 24 september) voor de Premium Party om deze mijlpaal samen met ons en de community te vieren.

Tips uit de hoge Pistoleros del Sofa hoed

Vandaag hebben we onze adviserende Pistoleros del Sofa pet op gezet want het merendeel van jullie vragen gaan over tips voor de PS5, Xbox Series X|S, PC en/of Nintendo Switch. Ook hebben we een brievenschrijver die nog nooit in z’n leven een DLC heeft aangeraakt en wacht op het juiste moment. Is dat de Blood & Wine DLC van The Witcher of de Intergrade Mission voor Final Fantasy VII Remake?

Hoe dan ook, de week is weer begonnen en wij gaan aan de slag om jullie iedere dag van entertainment te kunnen voorzien. Veel kijkplezier en een toffe game-week toegewenst!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch