Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over completionists, Mario Strikers: Battle League & GT7

14/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij de Tweede Brievenmaandag van de Fabulous February maand. Het is de maand waar er een hoop games uitkomen. En dat leeft bij de community en bij ons. Daar zijn er ook een aantal vragen over binnen gekomen. Verder zijn er vergeleken met vorig week. Een stuk meer brieven binnen gekomen. Want de inspiratie voor brandende vragen kwam naar boven. Zo zijn er kijkers benieuwd naar Hollow Knight: Silksong, Gran Turismo 7, Sifu en nog veel meer. Je ziet het allemaal in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag met Koos en Jelle. 

Gaat Mario Strikers: Battle League genoeg vernieuwing brengen

Zo zijn er vragen binnen gekomen over aanstaande games zoals Gran Turismo 7. Want sommige van ons zoals Koos hebben er erg veel zin in. Hoe zit het met zijn set-up? Met welke apparatuur kun je de game het beste spelen? Verder is een ander community member benieuwd of Sifu iets voor hem is. En daarnaast een vraag over Mario Strikers: Battle League. De game was laatst aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Denken wij dat de game genoeg vernieuwing brengt? Of toch meer van hetzelfde? Dit is niet het enige wat we binnen hebben gekregen qua brieven. 

Brievenmaandag over Hollow Knight Silksong

Een kijker is een diehard completionist. Want in de afgelopen jaren zijn er een hoop mogelijkheden bij gekomen qua achievements. Waarom doen de ontwikkelaars niets extra’s in hun game. Zoals een extra skin, wallpapers et cetera. Wat is onze mening daarover? En tot slot ook nog vragen over onze beleving van de Xbox Series X. En daarnaast ook over Hollow Knight Silksong. De game was terug in 2019 aangekondigd. Tijdens de trailer leek de game al ver in ontwikkeling te zijn. Waarom horen wij 3 jaar later zo weinig over de game. Wat is er volgens ons aan de hand? Dit en nog veel meer hoor je in deze editie van Brievenmaandag. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch