Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Nintendo Switch, Bloed rode wolf maan & Sea of Thieves

21/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hallo lieve kijkbuis kindertjes, we hebben dit keer weer een hele toffe Brievenmaandag voor jullie opgenomen met niemand minder dan Dave en Ben van de Ven. Er zijn een hoop nieuwe vragen binnen gekomen over de Nintendo Switch, de must-have games en waarom Sea of Thieves ineens weer populair is geworden onder de gamers. Ook gaan we het hebben over de scheermesjes van Gillette en ook nog die rode bol in de lucht, die je vroeg in de ochtend kon bekijken. Ga er maar even goed voor zitten want wie weet krijg je nog meer te weten over onze volgende Premium Adventure.

Welke game zien we graag op de Nintendo Switch?

We kregen de vraag binnen over welke ‘turd’ party game we graag willen zien op de Nintendo Switch. En dit hoeft natuurlijk niet een Nintendo exclusive te zijn, dus vandaar dat Boris en Koos even gingen speculeren over wat ze graag wilde hebben. Voor Koos was het heel simpel, zoals iedereen wel weet doet Koos niks anders dan Destiny 2, dus vandaar zijn keuze. Boris zag onlangs nog een toffe trailer op Twitter genaamd The Hong Kong Massacre. De top down shooter die je als een echte GOD laat spelen. Die wilt Boris wel graag op de Switch zien.

Sea of Thieves keert terug!

Sea of Thieves was heel erg populair tijdens de release van de game. Grote streamers zoals Summit1G en Shroud zorgden er ook nog eens voor dat het spel veel aandacht kreeg. Later bleek echter dat er weinig content in het spel zat. Veel mensen waren hierdoor snel uitgekeken en konden hun droom om Jack Sparrow te worden niet verder uitvoeren. Echter heeft Rare nog wel zijn best gedaan om de game op te poetsen en wat nieuwe dingen in de game te stoppen. Is dit genoeg geweest om spelers terug te winnen? Het spel begint weer aardig populair te worden en staat wederom weer bijna in de top 10! Wat vinden jullie van de huidige staat van Sea of Thieves? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch