Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over nieuwe trips, Premium content en de E3

05/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer maandag, en dat betekent dat we weer live waren op Twitch voor Brievenmaandag! Met de Azië Roadtrip achter de rug, zijn we weer druk bezig met het nieuwe programma voor de aankomende weken. Ideeën voor nieuwe trips en Premium items zijn dan ook vol in productie. Elke tip en/of suggestie is dan ook van harte welkom! Dit zagen we dan ook met vol enthousiasme terug in de live stream chat. Kevin en JJ hebben de vele voorstellen dan ook zo goed mogelijk besproken. Uiteraard zijn de rest van alle vragen ook beantwoord in deze lange Brievenmaandag met nieuwe trips, online content en de E3!

The week after!

Verschillende vragen passeren de revue. Vragen over de huidige ontwikkeling van de Premium items. Maar ook over de Nintendo Labo previews. Hier zal binnenkort een 3-daags evenement over zijn die helemaal in het teken staat van de nieuwe kartonnen bouwsels. Of dit gaat aanslaan is natuurlijk nog de vraag, maar we gaan er uitgebreid verslag van doen. Net als van de aankomende E3. Natuurlijk zullen wij van dit game festijn een verslag gaan uitbrengen, alleen in welke vorm zien jullie dit graag terug? Iets om goed over na te gaan denken! Net als onze mening over de remaster van Shadow of The Colossus. Uiteraard heb je al een Let’s Play kunnen zien van de game, die dit weekend online is gekomen van Kevin en JJ. Maar of hij na zoveel jaar nog stand houd tussen alle nieuwe releases, is nog maar de vraag. Daarover kan je meer informatie vinden op onze website. Verder zal er over de Azië Roadtrip worden nagepraat en over nieuwe locaties en evenementen die interessant zijn voor trips. Om met al, is het weer een goed gevulde Brievenmaandag met nieuwe trips, online content en de E3!

Wat verwachten jullie van Nintendo Labo? Wat voor themaweken zien jullie graag komen? Welke guilty pleasure hebben jullie gespeeld? Wat voor Premium items willen jullie zien? We zien het graag in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch