Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met vragen over 1 april en Metro: Last Light

01/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar menigeen de datum 1 april aangrijpt voor het maken van een flauwe grap, of in sommige gevallen zelfs een hele goede, blijven wij op de Gamekings redactie echter uiterst serieus. Een enkele uitzondering daargelaten, want zo hadden we een aantal jaren geleden de primeur te pakken van de Xbox Slim en dat bericht werd door zowel nationale als internationale pers klakkeloos overgenomen. Maar buiten dat incident zijn er voor grappen en grollen geen plaats op de Gamekings redactie en daarom brengen we gewoon op de tweede paasdag, 1 april, in alle ernst een nieuwe, bloed serieuze Brievenmaandag met vragen over 1 april en Metro: Last Light.

Na zich helemaal te hebben volgestopt met paaseieren zitten Jelle, Martin en Dennis achter de tafel om jouw brieven te voorzien van welgemeende antwoorden. Ditmaal in Brievenmaandag heeft de nostalgie toegeslagen. De vragen van vandaag nemen de drie heren mee terug in de tijd en passeren een aantal serieuze anekdotes de revue. Zo duikt Dennis terug zijn jeugd in, vertelt Jelle over camper trips en weet Martin meer te vertellen over de Xbox Slim van een aantal jaren geleden.

Wat vrij recent is, is het feit dat het nieuwe seizoen van Gamekings vanavond van start gaat. Voor de mensen die nog niet wisten dat dit vanavond op MTV te zien is vanaf 22:30, wordt dit nog even netjes herhaald.

Gelukkig heeft het drietal de kwajongensstreken achter zich gelaten, om zich volledig te kunnen focussen op een nieuwe Brievenmaandag met vragen over 1 april en Metro: Last Light.

Brievenmaandag met vragen over 1 april en Metro: Last Light

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch