Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met Monster Hunter PS4 prijsvraag, Bloodborne 2 en een Pokemon RPG

12/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit gaat op zeker de spannendste Brievenmaandag sinds tijden worden. Niet omdat het de eerste keer na de Azie-trip is dat Jelle en Koos weer bij elkaar zitten (vraag Koos niet naar de Ladyboy affaire) en ook niet omdat de brieven dit keer buitengewoon fantastisch waren. Nee, de spanning zit hem in de uitslag van de Monster Hunter World PS4 Pro editie prijsvraag. Een prijsvraag die er het afgelopen weekend bij de community in ging als zoete koek. Meer dan 2000 mensen stuurden een mailtje naar onze redactie. Waarmee de hele redactiemail compleet dicht slibte. Dus mocht je een zakelijke mail naar ons gestuurd hebben en je hebt nog geen antwoord gekregen, dan weet je waar het aan ligt…

Wie is de winnaar van de Monster Hunter PS4 Pro

Gelukkig hebben we voor alle 1999 ‘loosers’ natuurlijk weer een buitengewoon gezellige Brievenmaandag klaar staan. Daar zorgen Jelle en Koos, de absolute gangmakers op de afgelopen Azie-trip, wel voor. En er zijn gelukkig ook een paar leuke brieven via de digitale postduif binnen gekomen. Bijvoorbeeld of we weten of waar Techland, de makers van Dead Island, mee bezig is? Of waarom Microsoft niet wat harder van de daken schreeuwt dat ze momenteel meer consoles verkopen dan meningeen denkt? Een beetje lof kunnen ze immers wel gebruiken op dit moment.

Ook is er de vraag over de komst van een mogelijke Pokemon RPG en een vraag waar de nieuwe Bloodborne nu blijft. Nu, dat laatste vragen we ons allemaal af, maar Jelle en Koos zullen gezamenlijk een afdoende antwoord proberen te formuleren. Voor één persoon gaat dit dus de meest epische Brievenmaandag ooit worden, Voor de rest hopelijk gewoon een meer dan vermakelijke. En don’t worry, we komen vast nog wel vaker met dit soort vette prijsvragen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch