Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met levensvragen en de degradatie van NAC

01/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een roerig weekend voor Skate maakt dat hij toch zijn ei kwijt wil over de club waar hij van houdt. JJ en Emiel proberen hem op te beuren, want anders wordt het een hele zware week. Gelukkig zijn er veel vragen binnen gekomen met uiteenlopende onderwerpen. Je ziet het in deze Brievenmaandag met levensvragen en de degradatie van NAC.

Nostalgische gevoelens worden opgehaald door een vraag of de bank ooit nog terug komt als item. Lekker met een aantal Gamekings op de bank zitten en rustig een game reviewen. Heeft dat alleen niet veel weg van wat we tegenwoordig tijdens de livestream laten zien?

Dit weekend kun je Skate ook troosten tijdens Gamer’s Heaven in de Media Markt Amsterdam Arena, of lekker meedoen aan de vele competities die gehouden worden.

Verder geeft JJ twee kaartjes weg voor Animecon 2015. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een mailtje sturen naar prijsvraag@gamekings.tv met de reden waarom jij naar Animecon zou moeten! Post hieronder ook meteen of je naar Animecon gaat en wat voor cosplay je gaat vertonen!

Brievenmaandag met levensvragen en de degradatie van NAC

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch