Menu Premium
Loading...

[Brievenmaandag] Met JJ, Boris en Dennis

30/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het slechte nieuws is dat het maandag is. Het goede nieuws is dat als je dit leest, je maandag er al voor de helft op zit. En wil je het allerbeste nieuws weten? We zijn terug met een superverse Brievenmaandag! Jeeeeeeeuuj!

Jazeker, het is geen pretje die maandag. Elke week klagen we over de allerkutste der weekdagen. Maar gelukkig zijn er nog dingen die ons bezighouden, zodat we niet al te veel hoeven te denken aan het feit dat de week pas net begonnen is. Zo is JJ al drie dagen bezig met de Olympische Spelen, en zit Dennis met smart op de Gamescom-trip te wachten. En Boris? Boris is snel tevreden, want hij heeft gewoon een paar spiksplinternieuwe schoenen! Zo zie je maar, er valt genoeg positiviteit uit een maandag te halen. Dit alles en meer zie je in deze vrolijke Brievenmaandag. Smile!

Oja, vergeet natuurlijk niet al je vragen en dilemma’s te sturen naar redactie@gamekings.tv, of tweet ze naar @Gamekings. Dan plukken we ze van de interwebs af en knallen we ze in de volgende Brievenmaandag! Wel doen hè!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch