Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met Jelle Boris en Martin

02/01/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuw jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen, dus ook een nieuwe Brievenmaandag met Jelle Boris en Martin.

Jeeeuujjj het is 2012! Helaas is het pas 2 januari 2012 en zijn we eigenlijk nog voornamelijk aan het uitbrakken, maar dat maakt niet uit. We hebben geen vingers verloren en we hebben allemaal heel erg veel zin in het nieuwe jaar. We moeten vooral ook extra genieten van dit jaar, want op 21 december is het volgens de Maya’s helemaal afgelopen. Dat is gelukkig nog heel ver weg. Wat wel heel dichtbij is, is de uiteindelijke Gamekings top tien! Daarnaast hebben we ook de top en flop van 2011, die speciaal door jou is gekozen. En om deze propvolle Brievenmaandag af te sluiten, kun je mee doen aan de hele vette Blizzard prijsvraag.

Wat moet je precies doen? Je hoeft alleen maar te tellen hoeveel blokjes er in de doos van de Battlecruiser zit en verzin een vet dillema! Stuur je antwoord naar: Prijsvraag@Gamekings.tv.

Als deze epische Brievenmaandag is afgelopen, kun je gelijk klaar gaan zitten voor een nieuwe aflevering van Gamekings op MTV. Omstreeks half 11 kun je kijken naar de hele vette Terugblik aflevering!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch