Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Sekiro PS4, Stadia en Strawberry Frappuccino

25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer maandag, het weekend is voorbij en we moeten deze week hard aan de bak. Jelle heeft een koffie op dus we kunnen tering hard aan de gang met ”De Tering Harde Week”. En we beginnen de maandag dan ook meteen tering hard. Want we mogen een speciale Sekiro PlayStation 4 weggeven. Wij hebben de 7 leukste comments verzameld en jullie mogen kiezen wie de winnaar wordt. We hebben iemand met liefde voor hout en iemand met liefde voor zijn zus. Maar ook iemand die iets teveel vrouwen om zich heen heeft.. Sowieso hebben ze allemaal liefde voor Sekiro.

Wat zien we in de toekomst?

We hebben het over de toekomst van gaming, met de komst van Google Stadia is er eventueel veel meer mogelijk in games door de  krachtigere hardware. Maar kunnen de ontwikkelaars dit soort games wel leveren? Aangezien veel games nu bij launch niet af zijn. En gaan games duurder worden wanneer Google Stadia investering in de hardware overneemt van de gamer? Het is nog niet duidelijk maar Koos en Jelle zijn hier niet bang voor en verwachten misschien zelfs een prijsdaling. Of een mogelijk maandelijks abonnement.

Doe mij maar een strawberry frappuccino!

Verder horen we over Koos zijn liefde voor veel te dure strawberry frappuccinos. En terwijl Jelle door stuitert dankzij zijn jaarlijkse kopje koffie verteld hij waar je de op 1 na lekkerste ramen noodles kan krijgen van Amsterdam. En verraad Skate waar je de lekkerste vind! Verder hebben we niet alleen een tering harde week maar ook een tering drukke week. We zitten namelijk vol in de verhuizing naar de nieuwe locatie. Maar we moeten natuurlijk ook gewoon tering harde items opnemen. Dus dat gaan we ook zeker doen. Met als begin het weggeven van de sicke Sekiro PlayStation 4, ben jij benieuwd wie hem heeft gewonnen? Kijk dan deze gloednieuwe brievenmaandag.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch