Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Fallout 76, Melle en Baby’s

03/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk eens wie wij daar hebben? Het is de enige echte Melle. De beste man heeft tijd vrij gemaakt in zijn drukke schema als producent van TV-programma’s en schuift speciaal voor deze Brievenmaandag gezellig bij Boris aan op de Kerstbank. En daar zijn we maar wat blij mee op de redactie. Melle is de komende tijd immers de man die, kritisch en gevat als altijd, de beruchte en veel besproken Eindejaarsinterviews bij ons gaat afnemen. Iedereen heeft er nu al zin in om zijn vreugde en gal te mogen spuwen over het afgelopen jaar. Want er is echt belachelijk veel gebeurd. Positief en negatief. Heerlijke stof tot praten, Maar eerst dus de Brievenmaandag van deze best wel frisse en fruitige december-maandag.

Natuurlijk weer vragen over Fallout 76

Wat komt er aan bod? Je kon er natuurlijk op wachten, maar er zijn onder andere twee vragen over Fallout 76 en het momenteel zo geplaagde Bethesda. De shitstorm lijkt maar niet te gaan liggen en veel fans zit het blijkbaar nog steeds diep. Dat gaat een gezellige Kerst worden bij die gasten. Er is ook een vraag over blockbusters en de ideale releasetijd. Als wij roepen dat publishers ze niet allemaal in de maanden oktober en november moeten uitbrengen, wanneer dan wel? Wat is volgens ons dan de ideale releasetijd?

Baby’s en gamen, gaat dat wel samen?

En we hebben een geinige vraag over gamen en babies. Altijd leuk toch. Een van onze communitie-leden krijgt namelijk al vrij rap een koter en hij vraagt zichzelf af hoe je dan nog moet gamen. Want babies slurpen tijd. Boris is een ervaringsdeskundige en kan de beste man van een werkbaar antwoord voorzien. Wie weet handig voor al die andere community-members die ooit spruiten op de wereld willen zetten. Een lekker gevulde Brievenmaandag dus, die Melle en Boris vanaf de kerst versierde bank tot je brengen. Veel kijkplezier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch