Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met een speciaal pakketje

21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, wat vliegt het weekend toch snel voorbij. Natuurlijk zouden we allemaal wat langer in ons bed willen blijven liggen, maar daar hebben we geen tijd voor. Boris heeft namelijk een speciaal pakketje binnen gekregen en wilde deze speciaal in Brievenmaandag openmaken. Boris, Rogier en Jelle kunnen niet wachten om met jou te kijken wat er in deze enorme doos zit. Ben jij ook benieuwd? Kijk dan snel naar deze ‘Brievenmaandag met een speciaal pakketje’!

Zoals je ziet, hebben we deze keer ook een oude bekende in Brievenmaandag zitten: de enige echte roestige specht, Rogier! Natuurlijk heb je Rogier wel eens voorbij zien komen op Gamekings.tv en in de Gamekings Extra-video’s, maar vandaag schuift hij nog een keer gezellig aan bij Brievenmaandag. Boris heeft vandaag zelf alle brieven en berichten uitgezocht, en hij had niet zoveel zin in hele serieuze vragen en dilemma’s. Dan kun je natuurlijk verwachten dat dit een episch grappige Brievenmaandag is.

Maandag betekent natuurlijk ook dat er vanavond weer een nieuwe aflevering van Gamekings op je televisiebeeldscherm verschijnt. Vanavond is de eerste Firstlook 2013 Aflevering vanaf de beursvloer en dit wordt dus een epische aflevering! Daarnaast hebben we ook nog een andere mededeling, een GTA Online livestream! Maandag 28 oktober gaan we live helemaal los met GTA Online en geven we veel goodies weg, dus je kunt nu alvast uitkijken naar de volgende maandag.

Als je een ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt wilt hebben, is dit wel hét moment om mee te doen met de Twitter-actie. Je kunt deze keer namelijk shirts winnen die gesigneerd zijn door de redactie zelf! Kijk vanavond dus naar de Gamekings-aflevering op MTV, maak hier een foto van en stuur deze foto in een tweet met de tekst ‘Ik kijk #Gamekings’!

Blijf al je prangende vragen, duivelse dilemma’s en andere zaken die je kwijt wilt, sturen naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag, of op onze Facebook-pagina!
Brievenmaandag met een speciaal pakketje

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch