Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met een grote Evolve Alpha code giveaway

27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze bijna nazomerse dag luiden we de week uiteraard in met een gloednieuwe Brievenmaandag. Melle, Jelle en Steven zitten helemaal klaar om de door jouw opgestuurde vragen te beantwoorden in deze Brievenmaandag met een grote Evolve alpha code giveaway.

Deze maandag is een speciale maandag. Waarom? Dit is namelijk dé maandag dat wij 5000 keer toegang geven tot de alpha van Evolve. 5000?! Ja, en gaan we die allemaal apart aan mensen geven? Nee, dat zou natuurlijk veel te veel werk zijn. De gemakkelijkste oplossing, iedereen dezelfde code geven. Deze code werkt namelijk voor de eerste 5000 mensen die hem gebruiken. Dus check snel het item om te zien welke code je moet invoeren, zodat jij aankomend weekend aan de slag kunt met de alpha van Evolve. Daar hoort ook “minder” nieuws bij. De PlayStation 4 bezitters moeten helaas een dagje wachten. Diegene die Xbox One in hun bezit hebben kunnen zaterdag al aan de gang, terwijl de PlayStation 4-bezitters zondag pas kunnen spelen. Je kunt de code hier invullen.

Er is dus voldoende reden om Brievenmaandag te checken. Op die Evolve code na worden uiteraard ook vragen beantwoord, die deze week gaan over de Destiny DLC, de prijzen van games op steam vs. de winkelprijs en het Ebola-virus heeft ook zijn plaats in deze Brievenmaandag.
Brievenmaandag met een grote Evolve Alpha code giveaway

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch