Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met Call of Duty: Ghosts

04/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is achter de rug en een nieuwe week staat voor ons klaar. Battlefield 4 is nu al ongeveer een weekje uit. Dit betekent dat het hoog tijd is voor een beetje concurrentie. Activision gaat dit proberen met Call of Duty: Ghosts. Aangezien het een game is die iedere keer ontzettend veel verkoopt, zullen de winkels speciaal voor deze game om twaalf uur vanavond opengaan. We kunnen er vanuit gaan dat velen van jullie deze game binnenkort ook in huis hebben. Dit valt ook terug te zien in de binnengekomen vragen voor deze Brievenmaandag. Het wordt deze maandag dus een Brievenmaandag met Call of Duty: Ghosts.

Als er een item om Call of Duty draait, kan het maar één ding betekenen: Skate is van de partij. Niet zo heel lang geleden heeft hij de mogelijkheid gehad om Call of Duty: Ghosts uitgebreid te kunnen spelen. Helaas voor hem en ons, mag hij er nog niet veel over vertellen. Hij zal namelijk tot morgen moeten wachten om zijn mening over Call of Duty: Ghosts te geven. Dus ben je benieuwd wat Skate ervan vindt, dan kun je morgen om 9:00 uur hier op Gamekings.tv de review van Call of Duty: Ghosts bekijken. Gelukkig beantwoorden Boris, Skate en Dennis wel een hele hoop vragen rondom deze shooter, die we van jullie hebben ontvangen.

Een gloednieuwe maandag betekent niet alleen dat je deze Brievenmaandag kunt bekijken. Vanavond om 22:30 is er namelijk ook een nieuwe aflevering van Gamekings op MTV en die wil je niet missen. Wat ons betreft is het bruutste aflevering van het seizoen namelijk.

Mocht je met dringende vragen zitten, dan kun je deze natuurlijk sturen naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag en onze Facebook-pagina!
Brievenmaandag met Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch