Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag Live vanuit Gamekings Studio

28/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de aftrap van de enige echte Gamekings Studio en dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Brievenmaandag. Jeeeuuuuj! Het is dus niet zomaar een ‘normale’ Brievenmaandag, maar een heuse Brievenmaandag Live vanuit Gamekings Studio. Met dit feestelijke weekend achter de rug en waarschijnlijk de nodige dosis alcohol achter de kiezen zitten Dennis, Pascal en JJ klaar om al je brandende vragen te beantwoorden.

Natuurlijk zal het je niet ontgaan zijn dat het afgelopen weekend Koningsdag was. Onze Koning Willem en Koningin Maxima zijn het land ingetrokken om zich tussen de normale burgers te bevinden. Op heel veel plaatsen in het land waren grote feesten aan de gang en overal zag het oranje van de mensen. Natuurlijk hebben Dennis, Pascal en JJ ook het nodige gedaan op deze feestelijke dag en met een beetje mazzel doen ze ook hierover een boekje open. Natuurlijk zijn er ook een heleboel vragen van iedereen binnengekomen over onder andere Watch Dogs en nieuwe downloadable content van Grand Theft Auto 5. Ook wordt het race-genre op de PlayStation 4 even uitvoerig besproken en zal nog even worden nagegaan wat Gamekings Studio precies inhoudt. Natuurlijk met live publiek, gezelligheid en een gezonde dosis verse humor!

Ditmaal is Brievenmaandag extra speciaal, want deze wordt namelijk live gestreamd vanuit Gamekings Studio. Maar liefst vijf weken lang is het mogelijk om gewoon even binnen te lopen en de nieuwste, vetste games te checken die je maar kunt bedenken. Ook is het mogelijk om live opnames bij te wonen van Gamekings.tv. Weet je nou niet precies wanneer je moet gaan? Check dan even het programma.

Heb jij ook nog brandende vragen voor de volgende Brievenmaandag? Dan kun je die altijd mailen naar redactie@gamekings.tv, tweeten met #Brievenmaandag, of plaatsen onder de wekelijkse Brievenmaandag-post op onze Facebook-pagina


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Brievenmaandag Live vanuit Gamekings Studio

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch