Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Lost Ark, Cyberpunk 2077 en Boris zijn verjaardag

21/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een behoorlijk winderig weekend dus hopelijk hebben we het allemaal schadevrij doorstaan. Hoe het ons is vergaan, hoor je tijdens een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Een suprise aflevering want er is iemand jarig. Wie of wie is dat? Verder zijn er natuurlijk een aantal leuke brieven binnengekomen. Die maar liefst drie man voor jullie gaan beantwoorden. Zo zijn er vragen over Cyberpunk 2077, Oled-tv’s , Lost Ark en quantum computers. De antwoorden ga je allemaal zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 21 februari.

Vraag over onze Premium afleveringen

Een kijker was erg benieuwd naar de nieuwe update van Cyberpunk 2077. Want nog steeds werkt de game niet bij iedereen even optimaal. Waar zou dit probleem aan kunnen liggen? Aan de Oled-tv of toch iets anders? En hebben we een idee hoe we de vragensteller kunnen helpen? Een andere vraag gaat over onze Premium service. Een wel hele bekende brievenschrijver is benieuwd naar de productie van onze Premium afleveringen. Hoeveel tijd steken we in een aflevering? Is die productie even omvangrijk en tijdrovend als een TV-aflevering van vroeger?

Brievenmaandag over quantum computers

Nu onze Boris samen met Jelle aan de desk zit, is het ook tijd om de diepte in te duiken. Er is namelijk een intrigerende vraag. Die gaat over een quantum computers. Voor de mensen die niet weten wat het is. De werking van een quantum computer is gebaseerd op de principes van de kwantummechanica. Ze zijn daardoor vele malen sneller dan de computers die we nu gebruiken. Ja, zelfs sneller dan de supercomputers die nu in gebruik zijn. De vraagsteller is benieuwd wat voor invloed dit soort computers gaat hebben op de game-industrie. En wat hopen wij dan dat er mogelijk is? Een hyper realistische GTA of toch iets anders? Je ziet en hoort het in een nieuwe aflevering van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch