Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag: in het teken van Destiny

08/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een nachtje slapen en dan is het zover. De servers van Destiny staan dan roodgloeiend te branden voor al die miljoenen gamers die losgaan op de nieuwe game van Bungie. De redactie heeft er in ieder geval veel zin in. Check dus snel de Brievenmaandag: in het teken van Destiny!

Je hebt jouw vraag kunnen stellen aan onze mannen en dame. Steven, Jelle en Shelly hebben al een voorkeur voor een bepaalde class uit de game. Ze hebben daar al een tijdje over kunnen nadenken en natuurlijk de Destiny Beta gespeeld om even aan alle classes te proeven. Verder laten ze zich uit over het welbekende serverprobleem. Zal Destiny de eerste game zijn die daar goed rekening mee houdt? Ze hebben tenslotte aangegeven dat ze in de Destiny Beta veel geleerd hebben over het optimaliseren van de servers.

Natuurlijk wordt er nog veel meer besproken in deze kersverse Brievenmaandag, maar dat zul je toch echt zelf moeten checken. Vergeet vanavond trouwens niet naar de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering te kijken die om 22:35 uur begint op MTV!

Brievenmaandag: in het teken van Destiny

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch