Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Ghost Recon Wildlands, Mass Effect & #RiverDolphinGate

27/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zon schijnt, zo wel binnen als buiten de redactie van Gamekings. Inderdaad, ook binnen, want de drie zonnetjes in huis. David, Boris en JJ zijn aangeschoven voor een nieuwe editie van Brievenmaandag. Vandaag beantwoorden we onder meer vragen over Mass Effect en Ghost Recon Wildlands.

#RiverDolphinGate

In Brievenmaandag ook het antwoord op de grootste vraag van dit weekend: ‘waarom is de Boliviaanse snuitdolfijn, die het al zo moeilijk heeft, het ‘slachtoffer’ geworden van ons drankgelag in EscoBar Weinig? What up met die onkosten? Men trok dit weekend nog net niet naar het Malieveld in Den Haag om te protesteren tegen het aftrekken van deze onkosten van het donatie-bedrag, Maar we hebben jullie gehoord. En dus gaat het ontbrekende bedrag nu ook naar Bolivia. Met dank aan jullie allen, ook namens de dolfijnen!

Nu dat rechtgezet is, hoogste tijd voor de antwoorden op andere prangende vragen. Zoals onder andere welke games we 100% hebben uitgespeeld, of het opbouwen van gear en XP in games niet anders kan en moet én wat ons meest favoriete live-concert aller tijden was. Check dus snel deze Brievenmaandag waarvan in ieder geval de dolfijnen heel erg blij gaan worden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch