Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over nieuwjaar-resolutie, Nintendo & gaming in 2019

07/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, dames en heren, we zijn terug van weggeweest. Iedereen heeft zich de afgelopen twee weken lekker vol kunnen vreten tijdens de feestdagen en iedereen, behalve Jelle, die had naar gedroomd, is weer lekker uitgerust en ze zitten klaar om jullie vragen te gaan beantwoorden. Koos en Jelle zitten samen aan tafel om de aller eerste Brievenmaandag van 2019 af te trappen. De meeste mensen hebben al onze video’s van de laatste paar dagen gezien en hebben ons wederom wat interessante vragen opgestuurd. Schop daarom je schoenen uit en ga er maar goed voor zitten.

Is de Nintendo Switch, de best verkopende handheld?

We trappen deze week af met een vraag over Nintendo. Doordat de Nintendo Switch de markt van de handheld en de console betreedt, zorgt dit ervoor dat Nintendo niet meer door gaat met de Nintendo DS. De Switch moet nu dus de markt van de console en van
de handheld gaan opvullen. De Nintendo DS was natuurlijk jaren lang dominant in de wereld van de handheld devices. Wat voor soort invloed gaat dit hebben op Nintendo, is dit de juiste keuze geweest? Of zouden ze toch door moeten gaan met het maken van een aparte console en een aparte handheld device.
Ook kregen we een vraag binnen of de Nintendo Switch nog in prijs gaat dalen. Momenteel kun je een Nintendo Switch op Bol.com kopen voor €319, inclusief Mario Kart 8. Voor veel mensen is dit toch nog een groot bedrag omdat zij vaker de prijzen van een Gameboy zoals de DS gewend zijn. Jelle en Koos denken echter niet dat deze snel in prijs zal dalen aangezien er nog steeds een hele grote vraag naar is. Zij geven je even een korte uitleg hoe Supply & Demand werkt. Wat vinden jullie van de prijs van de Switch op dit moment? Is hij nog steeds te duur of hebben jullie hem zelf stiekem allemaal al in huis? Laat het ons even weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch