Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival, Red Dead Redemption 2 en het succes van de Switch

08/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat er een verbod op het gebruik van het woord ‘weer’. Behalve als het gaat om het beschrijven van de situatie in de atmosfeer. Dan kan het. Maar het woord ‘weer’ heeft een negatieve connotatie. Als je ‘weer’ neerzet, dan geef je eigenlijk aan dat het niet heel erg tof is. We gaan ‘weer’ naar de E3. ‘Poeh, poeh, wat vervelend’, zeg je eigenlijk. Dus we hebben een verbod op dit woord…op één dag per jaar na. En dat is de maandag na Firstlook Festival. Als iedereen vier dagen doorgewerkt heeft en nauwelijks geslapen. En nu doen we dat laatste wel vaker op een E3 of een andere lange roadtrip, maar hier zijn we ook nog eens fysiek gesloopt. We bleken per persoon 14 kilometer per dag gelopen te hebben. En we sjouwen allemaal mee bij op- en afbouw. Iedereen is echt op. Daarom mogen we één keer per jaar roepen: ‘Het is weer Brievenmaandag, over Firstlook Festival, Red Dead Redemption 2 en het succes van de Switch’.

Firstlook Festival gekkigheid!

Jelle en JJ zijn de ridders die het fort bewaken, na een paar uur slaap en samen Brievenmaandag voor jullie doen. Waarbij je niet moet vergeten dat de hele studio gisteren nog in de Jaarbeurs stond en dus maandagochtend moest worden opgebouwd. Aan de andere kant hebben we een fijne en succevolle editie van Firstlook Festival achter de rug. Twee dagen een vol huis, tientallen nieuwe Premium-leden en vooral een heel tof contact met de kijkers van Gamekings. En dat laatste was echt een hoogtepunt voor ons.

Brievenmaandag gaat altijd door!

In deze Brievenmaandag genieten de twee nog even na van het afgelopen weekend en nemen ze de brieven en de vragen vanuit de chat met je door. Veel plezier met Brievenmaandag over Firstlook Festival, Red Dead Redemption 2 en het succes van de Switch.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch