Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de beste series, gamewerelden en Esports

29/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsaaaa! Weer een spinsplinter nieuwe maandag wat niks anders betekent dan een verse brievenmaandag! JJ en Koos zitten voor je klaar om de nieuwste brieven, mails en Tweetjes met je te bespreken. Esports, de beste series en onze favoriete game werelden komen voorbij.

De top 10 allerbeste series?

Zo is er een brief over wat wij de allerbeste series vinden. Welke series zouden absoluut in onze top 10 terecht komen? En kunnen we daar niet eens wat mee doen? Doet Game of Thrones het nog goed ondanks alle ophef en bij wie staat Stranger Things allemaal in de top 10? JJ en Koos bespreken deze interessante vraag.

Als je zou worden opgesloten in een game wereld… welke dan?

Als JJ en Koos zouden worden opgesloten in een gamewereld, voor welke wereld zouden ze dan kiezen? Kiezen ze voor de wereld van Gears of War of toch voor de wereld van Leisure Suit Larry? Ze bespreken deze leuke vraag in deze brievenmaandag. In welke game wereld zou jij willen leven? Welke wereld lijkt je het spannendste of het meest aangenaam? De wereld van Halo? Of lekker saai de wereld van de Sims? Dat lijkt natuurlijk het meeste op onze eigen wereld. Wij zijn wel benieuwd! Laat het ons weten in de comments!

Esports is groter dan ooit?

Ook hebben we het over onze coverage van Esports. Willen we dit doen? En zijn we onder de indruk van de Nederlandse toppers? Na een vraag te hebben gekregen branden we los over Esports.

Heb je nou na deze vragenronde nog steeds allerlei brandende vragen? Stel ze dan in de comments! Of stuur een mailtje en zie je vraag volgende week beantwoord worden als je geluk hebt! Opmerkingen mogen natuurlijk ook in de comments gedropt worden. En vergeet ons niet te vertellen in welke gamewereld jij het liefste opgesloten zou willen worden?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch