Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, de E3 en JJ zijn gouden horloge

14/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zowel de schoolvakantie als de ├╝ber dikke PC Week zitten er alweer op. Het is maandag, mooi weer en de keiharde aftrap van de laatste maand voor de E3 van 2018. Hier een nieuwe aankondiging, hier een nieuwe teaser/trailer, hier weer iets gelekt. De game-industrie gaat weer helemaal los zo vlak voor de Amerikaanse beurs. Wie er naar de E3 gaan en wie er achterblijven in de studio? Is het weer dezelfde verdeling als vorig jaar? Of misschien hetzelfde groepje als de Asia Roadtrip? Je hoort het in: Brievenmaandag over de E3, de E3 en JJ zijn gouden horloge.

Compleet nieuwe insteek of meer van het oude?

We gaan een aantal weken met superdikke content tegemoet. Items vanuit LA, items vanuit hier, diverse streams. Echt uren aan vette content. Zoals elk jaar coveren we weer alles van de persconferenties tot aan de beursvloer. Wat de precieze details gaan zijn, wordt later deze maand sowieso nog uitgebreid bekendgemaakt, maar de voorbereidingen zijn in ieder geval in volle gang! JJ licht daarentegen wel een aantal kleine tipjes van de sluier in deze Brievenmaandag. Dus mocht je nog niet hyped zijn en ontzettend veel zin hebben in de E3, dan bestaat er een grote kans dat dit na dit item compleet anders zal zijn.

Ontzettend veel vragen omtrent de E3

Mocht het ondertussen nog niet geheel duidelijk zijn, er zijn ontzettend veel brieven met vragen over de aankomende E3 in de digitale brievenbus verschenen. Ook in de Twitch chat ging het los. We moeten nog even een maandje wachten, maar naast alle ‘normale’ content beginnen we deze week al rustig aan met de aftrap van de E3 items. Leven jullie toen naar de E3? Laat het ons weten in de comments! Maar nu eerst Brievenmaandag met toch stiekem ook nog wel vragen die niet direct binnen het thema van de E3 passen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch