Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E-Divisie, Xbox Scorpio, 4K gaming en VR

10/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een weekend was dit wel niet. Gewoon zonnig en warm. In Nederland… Dat we dat nog mochten meemaken. Logisch dat Koos, Jelle en JJ super vrolijk zijn als ze achter de befaamde Brievenmaandag tafel gaan zitten. En is het niet de zon, dan is het wel de kersverse dochter die Blammo Events boss Rowan afgelopen week samen met zijn lady heeft gekregen. Vandaar de beschuit met muisjes op tafel die de drie gewoon lekker live voor je gaan op knabbelen. En mocht je dat gecrunch niet trekken, spoel dan even een minuutje of drie door…

E3 en Xbox Scorpio

Vragen genoeg wederom, Bijvoorbeeld over de E3 die snel nadert en de gemoederen, zeker na de reveal van de Xbox Scorpio, al flink bezig houdt. En wat zijn onze favoriete spots in Los Angeles. Een vraag die we elk jaar weer krijgen en we elk jaar braaf weer beantwoorden.

Ook zijn er vragen of er leven na Zelda is (oef…), waarom Heracles in de E-Divisie in hemelsnaam met Ronaldo in de spits speelt en of 4K nu wel zo belangrijk is voor het gamen, of dat developers zich beter kunnen focussen op alles strak in 1080 krijgen. Gelukkig maar dat Brievenmaandag bestaat, anders zouden de Nederlanders met al die lastige vragen blijven zitten. En dat is niet goed voor de gezondheid.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch