Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation 5, Disney+ en uitslag PlayStation 4 Pro giveaway

19/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en onze ballen vriezen er bijkans af. De zomer lijkt nu echt voorbij. Gelukkig staat de warme Chesterfield-bank voor Emiel en Jelle klaar en de stapel brieven waaraan ze zich kunnen warmen. Al dan niet door de boel live in de fik te steken. We hebben een speciale Brievenmaandag voor je klaar staan. We gaan namelijk de PlayStation 4 Pro 500M 2TB weggeven. En alhoewel we allemaal zelf ook hebben meegedaan, gaat ie niet naar ons, maar naar een van de 873 inzendingen die zijn binnen gekomen de afgelopen week. Alle 873 nummers gaan in een random number generator en vervolgens kunnen jullie live zien bij wie dat nummer staat. Geen speld tussen te krijgen, toch? Nu maar hopen dat jij hem wint… Want we gunnen het alle Premium bazen.

Voortaan ook elke week polls bij Brievenmaandag

Nieuw in deze Brievenmaandag is ook de toevoeging van de poll. We deden dit altijd in Woensdag Gehaktdag, maar omdat we dit item uiteindelijk niet echt vonden werken, voegen we nu elke keer een of twee polls aan Brievenmaandag toe. Dit is immers hét item waar de community volle bak inspraak heeft. Over de eerste poll heeft ook iedereen vast een mening. Want is de E3 na het afzeggen van PlayStation meteen RIP of blijft het event nog steeds waardevol en tof om naar te kijken? We zijn benieuwd naar de uitslag.

Natuurlijk zijn er ook de overbekende en Emiel en Jelle gaan ze voor jullie beantwoorden. Bijvoorbeeld de vraag over de nieuwe streaming service Disney+ en hoe blij we daar in Europa nu van moeten worden.  Of de vraag over de PlayStation 5. Of alle games nu voor deze nieuwe console worden opgespaard en we eigenlijk niet veel nieuws meer kunnen spelen op de PS4. Een volle, feestelijke Brievenmaandag dus, waar je de innerlijke kou beter prima mee kunt verdrijven.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch