Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag : De Bar Weinig Loot Aftermath

20/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pffffoee. Het was ons het Bar Weinig’kje wel. De redactieleden, stagiaires inbegrepen, zijn op deze druilerige maandagmorgen nog een beetje aan het bijkomen van afgelopen vrijdag. Er hebben zich taferelen afgespeeld die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen. Niettemin zouden we Gamekings niet zijn als we deze voorvallen juist uitgebreid belichten in video-vorm. Zodoende blikken Shelly, Koos en Jelle terug op afgelopen vrijdag. Hierbij kunnen we niet heen om Kevin zijn eigengemaakte oerkreet. Mocht Bar Weinig Loot aan je voorbij zijn gegaan, in deze brievenmaandag kan je enkele highlights verwachten. Check nu deze Brievenmaandag over Bar Weinig Loot!

Wat hebben de heren en dame op hun verlanglijstje staan?

Alvorens de heren en dame losgaan met het beantwoorden van de ingezonden brieven, blikken ze naar goed gebruik kort terug op afgelopen weekend. Het met terugwerkende kracht schaterlachten om de momenten van Bar Weinig Loot neemt wat tijd in beslag. De beelden liegen er dan ook niet om.

Shelly, Jelle en Koos trappen af met een brief over hun verlanglijstje. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de Sint in het land is. De feestdagen zijn zodoende losgebarsten. Zoals je van Jelle, Koos en Shelly gewend bent, hebben ze weinig moeite hun wensen op te lepelen. Ook gaan de Gamekings-presentatoren in op een tof idee betreffende een speciale editie van Bar Weinig . Nadat de heren en dame de vooraf ingezonden brieven van antwoord hebben voorzien, hebben ze ook nog een toffe mededeling. We gaan namelijk op meer regelmatige basis aandacht besteden aan esports in de vorm van specials. De Nederlandse esports-scene is nog altijd relatief klein en dus moet ook de coverage eromheen stap voor stap opgebouwd worden.

Hoe hebben jullie afgelopen vrijdag Bar Weinig Loot beleefd? Zijn jullie net zo dronken geworden als Kevin? Of heb je het wat rustiger aan gedaan? Loot je horen in de comments onder Brievenmaandag : De Bar Weinig Loot Aftermath!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch