Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Black Myth: Wukong, Batman & verzamelingen

31/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke week zijn er ook dit weekend aardig wat brandende vragen vanuit de community bij ons terecht gekomen. En gelukkig zijn we dan zo vriendelijk om al die mensen te helpen door middel van onze vaste rubriek genaamd Brievenmaandag. Jeweetwel, die met die Jeeeeuuhh aan het begin. Er zijn brieven binnen gekomen met vragen over andere Black Myth: Wukong. Een Chinese game die ons grafisch gezien behoorlijk van de sokken blaast. Verder hebben we vragen over Star Wars, verschillende genres qua games en het opzetten en houden van een verzameling. Ram op die Play knoop en laat jouw maandag lekker beginnen. 

Brievenmaandag met vragen over Gotham Knights

Zo is er vandaag een vraag binnen gekomen naar aanleiding van de afgelopen aflevering van Nerd Culture. Jelle en Koos hadden het in die editie over The Book of Boba Fett. Een serie die ze erg graag consumeren. Wat voor soort verhaal en/of personage zouden wij willen zien in een toekomstige Star Wars serie? Verder hebben nog een nerdy vraag binnen gekregen. Iemand is erg benieuwd naar onze liefde voor Batman. En dan vooral naar wat onze mening is over Gotham Knights en Suicide Squad: Kill The Justice League. Hebben batboy Huey en Koos zin in de aankomende games? En er is meer. Er is ook een vraag binnen gekomen over Call of Duty Warzone. Missen wij de FOV slider op de console? 

Gaat Black Myth: Wukong de topper worden van 2023

Ook binnen gekomen is de vraag over Black Myth: Wukong. Het duurt misschien nog even voordat dit spel uit komt, maar hoeveel zin hebben we in de game? Gaat dit een waardige concurrent zijn voor Sekiro: Shadows Die Twice en Ghost of Tsushima? Tot slot is er een kijker die ons laat weten waarom verzamelen soms handig is. Wat zijn onze zeldzaamste en waardevolste titels? Dit en nog veel meer ga je horen in de Brievenmaandag van deze week. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch