Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Battlefield Heroes, Sinterklaas & Black Friday

26/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij, de meeste mensen zijn flink los gegaan in de winkels het afgelopen weekend omdat het natuurlijk Black Friday weekend was. Bijna elke winkel in Nederland knalde dit weekend allerlei verschillende producten de deur uit waar veel mensen blij mee waren. Van monitoren tot verschillende games, je kon het zo gek niet verzinnen. Vandaag hebben we Skate en Koos op de bank en ook zij vertellen even wat ze allemaal gehaald hebben. Ook hebben we deze week een hoop toffe vragen binnen gekregen en zij gaan die samen met jullie even doornemen in deze koude Brievenmaandag met Battlefield Heroes, Sinterklaas & Black Friday.

Surprise tips van Skate en Koos

Het duurt nog maar een paar dagen of onze goedheiligman staat weer voor de deur met zijn knecht. Of het nu een zwarte piet, roet piet, speculaas piet of een game piet is dat maakt ons niet veel uit. Wat ons wel uitmaakt is het feit dat de maand december vol staat met gezellige feestdagen. Vandaar de vraag: “Hebben jullie tips voor een surprise?”. Koos en Skate zijn beide alweer een jaartje ouder en vertellen hun ervaringen met surprises. Ruik jij er even aan?

Battlefield Heroes

Het is bijna tien jaar geleden dat EA met een nieuwe shooter kwam genaamd Battlefield Heroes. De game was free to play voor alle pc spelers. Het was een 3rd person shooter game. Het had veel vergelijkingen met het Fortnite van nu. Battlefield Heroes had ook een cartoon style, in tegenstelling tot de realistische shooters die Battlefield games van nu zijn. De vraag die we binnen kregen was of dit spel zijn tijd vooruit was? Koos en Skate geven hier hun ongezouten mening over. Wat vinden jullie ervan dat EA games als Battlefield Heroes, Need For Speed: World & Fifa World heeft gesloten? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch