Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Battlefield 2042, Venom & The Elder Scrolls Online

29/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat we met de wekelijkse editie van Brievenmaandag beginnen, een korte mededeling. Aanstaande vrijdag is de finale van de Dutch Stream Awards op Twitch.tv/Gamekings. Inderdaad, ons kanaal. Vanaf 19:00 uur wordt bekend gemaakt wie de felbegeerde Awards mee naar huis mogen nemen. En dat wil je zien. Dus zet het in je agenda. Maar de week begint op maandag. En dus gaan we een flink aantal brieven beantwoorden. Jelle en Koos that is. Dit keer zijn er mensen met vragen over games, tech gerelateerde onderwerpen, nerd stuff en Elder Scrolls Online. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 29 november.

Brievenmaandag met vragen over Battlefield en Venom

Zo is er vandaag iemand met een brief over Battlefield 2042. Van deze game kon je eerder bij ons al de Review en Let’s Play zien. Er staan aardig wat negatieve verhalen rondom de game online. Op Steam wordt de game zelfs gereview bombed. En dus is de vraag van iemand of DICE zaken gaat veranderen aan de game? Komt er nog nieuwe, betere content? En moet je nu wel een Year 1 pass halen? Geheid dat Battlefield-speler Koos daar een zinnig antwoord op heeft. Verder zijn er ook Nerd vragen voor onze Jelle. Iemand heeft Venom: Let There Be Carnage gezien. Welke Venom-comic is goed om mee te beginnen? Er zijn nog veel meer vragen binnen gekomen.

The Elder Scrolls Online kan goed zijn voor afleiding

Zo is er iemand met een tech gerelateerde vraag. Vooral over audio, wat best belangrijk is bij het gamen. Wat is nu een goede headset die we kunnen aanraden? Daarnaast zijn er vragen over de Metaverse, Cryptos en NFT’s en of er over een tijd nog snellere laadtijden zijn. Verder heeft een kijker zijn verhaal opgestuurd over wat hem helpt om zich even helemaal ergens in te verliezen. Welke game dat is, hoor je in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch