Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Anno 1800, de Titanfall Battle Royale game & het mes van Jelle

04/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Whammes. Gewoon even keihard een verse, frisse Brievenmaandag op je schermpje. Alsof het gewoon even niks is. Zo uit de mouwen geschud van Boris en Jelle die dit keer de beruchte maandagochtend dienst op zich namen. We begonnen een half uur later dan gepland omdat de NS de treinen waarin we zaten ietsje langzamer dan normaal liet rijden. Maar er zijn een aantal dingen in het leven zeker en één daarvan is dat Brievenmaandag altijd doorgaat. En dus ook vandaag.

De Beta van Anno 1800 & de Titanfall Battle Royale

Er zijn een aantal leuke brieven binnen gekomen. Bijvoorbeeld eentje van een Gamekings-kijker die de beta van Anno 1800 heeft gespeeld en vraagt wat wij ervan vinden. Voordat je nu brult dat de preview dit weekend op de site stond en dat die jongen dus even goed uit zijn doppen had moeten kijken voordat ie zijn vraag instuurde. Hij mailde al op vrijdag. En toen stond het item nog niet online. Kappen met zeiken dus! En wat vinden we van de nieuwe serie Kingdom op Netflix. Hard of zacht? Geheid dat Filmking Jelle daar een zinnig antwoord op heeft. En als je denkt dat je alles gehad hebt, dan dropt  onze eigen JJ ook even een vraag. Gewoon omdat het kan. Zijn vraag gaat over de nieuwe Battle Royale Titanfall-game die EA maandag lijkt te gaan droppen. Wat de twee heren daar van vinden?

Jelle en zijn mes

Tot slot een vraag over het mes van Jelle. Hij is een echte oerman en maakt dus sinds kort zijn eigen messen. Hoe heeft die dat geflikt en vond hij het tof of gaat hij de volgende keer toch weer naar de Blokker? En doet hij nog andere oer-dingen? Ga er dus maar even lekker klaar voor zitten. De allereerste werkdag van de week wordt altijd een stuk dragelijker als Brievenmaandag online staat. Have fun!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch