Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de aankomende E3 en JJ’s Marokkaanse trom

21/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook op deze zonnige Pinkstermaandag is het natuurlijk gewoon weer tijd voor Brievenmaandag. JJ en Jelle zaten samen in de studio om Brievenmaandag toch gewoon live te doen op Twitch. Het weer van het afgelopen weekend was goed, Jelle is naar WWE geweest en er zijn weer een aantal brieven binnengekomen met interessante vragen. Dus check dit en meer in: Brievenmaandag over de aankomende E3 en JJ’s Marokkaanse trom.

Ontzettend veel toffe en uiteenliggende vragen

Zoals elke week is Brievenmaandag weer ontzettend divers qua onderwerpen. Zo komt de Formule 1 voorbij, een idee voor een Le Mans stream, Marokkaanse trommels, het lekkere weer en ga zo maar door. Ook zijn er deze week vragen over het ontwikkelen van games. Welke games zouden de mannen willen ontwikkelen? Aan welke bestaande game zou je willen werken om deze te kunnen verbeteren? Maar ook meer informatie over de aankomende E3. Wat voor items kun je verwachten? Wie zitten waar?

Sinds dat Gamekings weet hoe ze de media kunnen bereiken, is het dan misschien niet interessant om zelf games te publishen? En hoe loopt Premium? Kan Gamekings al bestaan puur van Premium? Ik kan nog wel even doorgaan met alle vragen te herhalen, maar zoals je ziet zijn er genoeg toffe vragen om een goed item te kunnen vullen.

Geniet nog even van deze prachtige dag. Geniet van het weer, speel wat games, chill met je vrienden en laad je op voor de aankomende werkweek. Er komen weer een behoorlijk aantal toffe items op de website aankomende week dus vergeet niet Gamekings.tv te checken voor al het laatste toffe gamenieuws, reviews, previews, podcasts en ga zo maar door. Mocht je nou nog nooit de Gamekings streams hebben gezien, zeker met het zicht op de aankomende E3, check dan vooral onze Twitch pagina: https://www.twitch.tv/gamekings en drop even een follow zodat je zeker weet dat je niks mist.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch