Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over sport, de E3 en Omen Battlezone

16/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer zover, het weekend is voorbij en de maandag is weer aangebroken. Dat betekend onder andere dat het bijna tijd is voor de Omen Battlezone in Utrecht waar Skate op donderdag zijn verjaardag viert en iedereen uitnodigt om langs te komen voor een feessie. JJ en Skate zitten voor je klaar in de studio voor een nieuwe Sport.. uhh Brievenmaandag. Er is vorige week en afgelopen weekend natuurlijk weer veel gebeurd op sportgebied, waardoor het eerste deel van deze Brievenmaandag een beetje een Sportkings dreigde te worden. McGregor ging uit zijn naatje, PSV is kampioen geworden, NAC heeft verloren en Max Verstappen was te gretig. Maar wees niet getreurd, dit betreft alleen de eerste tien tot vijftien minuten. Toch gaan ze het ook over de E3 en nieuwe games hebben.

Wordt The Elder Scrolls 6 aangekondigd op deze E3?

Ook worden er natuurlijk een aantal brieven behandeld. Er zijn vragen over eventuele nieuwe trips en gasten voor de podcast, developers en de nieuwe game Dreams. Ook schijnt iedereen tegenwoordig hyped te zijn voor The Elder Scrolls en zit iedereen op het alweer zesde deel van deze serie te wachten. JJ krijgt de laatste tijd dan ook vele vragen over deze titel en behandeld het daarom even in deze Brievenmaandag. Wordt hij aangekondigd op de E3? Welke games gaan we nog meer aanschouwen?

Vier Skate’s verjaardag donderdag op de Gamekings-avond bij Omen Battlezone Utrecht

JJ is nog steeds ongelofelijk ziek en hoort eigenlijk gewoon in zijn bed te liggen, zeker als je weet dat er een aantal enorm drukke dagen aan zitten te komen door het Omen Battlezone evenement. Toch zit hij vandaag samen met Skate op de bank om een aantal brieven met jullie door te nemen. Al had Skate liever thuis gezeten achter zijn monitor om God of War te spelen, zodat hij helemaal klaar is voor de aankomende review. Oh en over die review gesproken, JJ legt in ‘Deze Week bij Gamekings’ even helemaal uit waarom wij nog geen review eruit hebben gepompt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch