Menu Premium
Loading...

Brieven over Skyrim en de Wii U

17/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij, en de zomer eigenlijk ook, maar Boris laat de zomer nog niet los in deze Brievenmaandag. Volgens hem moeten we de hoop nog niet opgeven in ieder geval. Mooi of slecht weer, Brievenmaandag gaat gewoon door. Niets houd ons tegen om jullie vragen te beantwoorden.

Met een druk weekend achter de rug beginnen JJ, Boris en Dennis deze week goed met een nieuwe Brievenmaandag. Het weekend was zelfs zó druk dat JJ geen tijd heeft gehad om FIFA 13 te spelen. Boris en Dennis hebben gelukkig nog wel wat tijd gehad om te gamen. Boris is aan de slag gegaan met XCOM: Enemy Unknown en Dennis is samen met Skate in de wereld van Borderlands 2 gedoken waar we morgen de review van hebben.

We kregen deze week zelfs een aantal zeer leuke en intelligente brieven toegestuurd. Zo werd ons bijvoorbeeld gevraagd waarom Bayonetta 2 een Wii U exclusive is en voor welk platform de thirdparty ontwikkelaars zullen kiezen als de PlayStation 4 en Xbox 720 uitkomen. Ook wordt er gevraagd of iemand van de redactie op de Piraten Partij hebben gestemd en of we liever tijdens het eten onze saus erop of ernaast willen. Kortom het wordt een epische Brievenmaandag met genoeg dilemma´s en brieven over Skyrim en de Wii U.

Je kunt natuurlijk altijd je prangende vragen sturen naar redactie@gamekings.tv. Ook waarderen we het als je ons vragen stelt via Twitter met #brievenmaandag en #gamekings. Wie weet zit jouw vraag volgende week wel in Brievenmaandag.

Brieven over Skyrim en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch