Menu Premium
Loading...

Brieven over Halo 4 en Firstlook

08/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grote feest van afgelopen weekend, Firstlook 2012, is tot een eind gekomen. Tot ‘s avonds laat heeft de redactie de studio terug verhuisd naar het kantoor en we zijn druk bezig hem helemaal op te bouwen. Desondanks zitten we voor je klaar om alle gestuurde brieven te beantwoorden. Met deze week brieven over Halo 4 en Firstlook.

Wat heeft de redactie het afgelopen weekend druk gehad zeg. Je had naast het grootste game evenement van de Benelux ook kunnen genieten van een retestrakke livestream die wij op beide dagen vanaf de beursvloer op Gamekings.tv hadden staan. Maar maandag werken we gewoon verder en hebben Steven, Martin en Dennis al plaats genomen achter de bekende houten tafel om te reageren op jullie prangende vragen en dilemma’s.

Er komen deze week een aantal lange brieven aan bod. Zo wordt er gevraagd of het mogelijk is om op je PlayStation 3 Trophies uit je lijst te verwijderen. Daarnaast kwamen er de nodige vragen binnen over, hoe kan het ook anders, Firstlook 2012. Bijvoorbeeld, bij welke stand stonden we het meest als we een pauze hadden en of we het vetter vonden dan vorig jaar.

Dilemma’s zijn er deze week volop. Zo wordt er vandaag onder andere gekozen tussen Hitman: Absolution of Tomb Raider, tussen Call of Duty: Black Ops 2 of Medal of Honor: Warfighter en de moeilijkste is misschien wel Dragon Age 3 of South Park : The Stick Of Truth.

Je hoort het, een epische aflevering van Brievenmaandag. Mocht je zelf vragen hebben? Stuur ze dan naar redactie@gamekings.tv, of tweet je vragen met #brievenmaandag of #gamekings.

Brieven over Hallo 4 en Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch