Menu Premium
Loading...

Brieven over Halo 4 en de Ouya

24/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al onze spullen zijn weg! Vanavond is namelijk de grote World of Warcraft: Mists of Pandaria launch in Rotterdam en daar is alle uitrusting naar toe, inclusief de tafel voor brievenmaandag! Maar niets houdt ons tegen. Martin en Dennis hebben een prachtige opstelling geïmproviseerd en nemen samen met Jelle alle gestuurde brieven door. Een zeer gezellige brievenmaandag dus met brieven over Halo 4 en de Ouya.

Met een wild weekend achter de rug is Martin gelukkig heelhuids op de redactie aan gekomen. Hij zou namelijk als dj verschijnen op het podium in Haren, maar daar liep het (zoals je waarschijnlijk overal in het nieuws hebt gehoord) kolossaal uit de hand. Dennis z’n weekend verliep gelukkig wat rustiger. Hij zit al op level 17 in Borderlands 2. Ook Jelle heeft dit weekend een aantal uurtjes in de game gestoken.

Achter een mini tafel en zittend op omgekeerde prullenbakken, beantwoorden we vandaag brieven over Halo 4 en de Ouya. Ook komt FIFA 13 voor de PS Vita aan bod, vertellen we je alles over mods voor Skyrim en geven we onze mening over de cameravoering tijdens het klimmen in games. Tevens wordt er gevraagd of er ooit nog een F-zero game zal verschijnen en of we lopen te wachten op een Project X game.

Daarnaast komen ook de nodige dilemma’s aan bod. Zo moeten we vandaag kiezen tussen Black Ops 2 en Medal of Honor: Warfighter en tussen een tosti en een uitsmijter. Halen Gamekings liever een flesje of een tapje in de winkel en zitten we liever achter de console of PC. Je hoort het allemaal in deze aflevering van brievenmaandag!

Blijf lekker je brieven sturen naar redactie@gamekings.tv of stuur ons tweets via #brievenmaandag of #gamekings en kom ook gezellig langs bij de World of Warcraft: Mists of Pandaria launch in Rotterdam. Het is daar gezellig vanaf een uur of 22:00. Als je denkt dat de dag niet nog beter kan, dan heb je het mis. Er is vanavond om 22:20 namelijk ook nog een gloednieuwe episode van Gamekings op MTV.

Brieven over Halo 4 en de Ouya

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch