Menu Premium
Loading...

Brie3venmaandag over de vele tientallen (chat) vragen aangaande de E3

14/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een brief sturen naar Gamekings kan al jaren. En dat is iets waar wij heel blij van worden. Discussie met de community is tof. Voor de Brievenmaandag hebben we het echter een keer iets anders aan gepakt. JJ, Koos & Skate gaan voor één keer puur in op alle vragen die er over deze E3 periode zijn. Live via de chat. Want vonden wij van Xbox en Bethesda? Heeft Ubisoft zijn beste tijd wel gehad? En waar zijn wij heel warm van geworden tot nu toe? Check snel de E3 2021 Brievenmaandag video voor meer informatie.

E3 2021 Brievenmaandag: tijd voor een stand van zaken

We hebben inmiddels al best wat presentaties voorbij zien komen. En eerlijk is eerlijk: er is tofs voorbij gekomen, er zijn wat budgetbak knallers voorbij gekomen én er is zooi voorbij gekomen wat op voorhand wellicht beter gesloopt had kunnen worden. JJ, Koos en Skate hebben uiteraard alles op de voet gevolgd. En zij gaan in deze speciale chat Brievenmaandag antwoord geven op alle vragen die vanuit de Twitch op hen afgevuurd worden. Op voorhand vertellen wat voor soort vragen er gaan komen (we schrijven dit voor het item wordt opgenomen) is daarom lastig te zeggen. Maar wees niet bang: ga er maar van uit dat alle hot topics van de E3 voor bij gaan komen.

Soms gaat het goed, soms valt het tegen

Xbox heeft gisteren een behoorlijke duw uitgedeeld aan de rest van de ontwikkelaars. Met 30 games viel er meer dan genoeg te smullen tijdens de presentatie van gisteren. Iets wat Xbox (let’s face it) ook zeker nodig had. Maar als zoiets dan komt, is dat alleen maar heel erg tof natuurlijk. Wat vonden de drie heren van datgeen wat ze tot nu toe hebben gezien? Wat was er goed en wat viel er tegen? We hebben al genoeg verteld, check snel de E3 2021 Brievenmaandag video voor meer informatie.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch