Menu Premium
Loading...

Bouw old en new school 2D platformer levels met Mario Maker

26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dennis zijn nog maar net bekomen van hun trip naar Los Angeles, maar de heren zijn direct de studio ingedoken om een preview op te nemen over Mario Maker. Boris heeft deze game namelijk mogen spelen en doet zijn uiterste best om alles wat hij heeft gezien uitgebreid te beschrijven. Nu gaat dit helaas wat lastiger dan normaal, want Boris zit met zijn hoofd nog in Los Angeles en heeft ontzettend veel last van een jetlag. Gelukkig is Dennis nog scherp en pakt dan ook zijn kans om Boris te bekogelen met vragen over de game. Wil jij meer weten over Mario Maker? Check dan snel deze Mario Maker E3 2014 Preview met Boris en Dennis.

Sony heeft LittleBigPlanet, Microsoft komt binnenkort met Project Spark en dus werd het de hoogste tijd dat Nintendo ook met een eigen variant op dit genre komt. Nintendo doet dit natuurlijk helemaal op hun eigen manier; door de speler de mogelijkheid te geven om hun eigen Mario-levels te bouwen. Tijdens het Digital Event op de E3 werd het duidelijk dat het in Mario Maker mogelijk is om te switchen tussen twee visuele stijlen. Zo kun je een level bouwen in de bekende 8-bit stijl, maar is het in Mario Maker ook mogelijk om in de huidige stijl van Super Mario levels te bouwen. Boris heeft de game even kunnen spelen en heeft daarnaast uitgebreid gesproken met iemand op de Nintendo Booth. In deze preview vertelt hij je alles over wat hij te weten is gekomen over de game en hoe hij zijn eerste speelsessie heeft ervaren.

Het duurt nog wel even voor we aan de slag kunnen met Mario Maker, want de game staat momenteel gepland voor 2015. Ben jij een groot Mario-fan en kan je niet wachten om je eigen Mario-levels te bouwen? Kijk dan snel deze Mario Maker E3 2014 Preview voor de eerste indrukken van Boris en Dennis.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Mario Maker E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch