Menu Premium
Loading...

Bouw je eigen gaming keyboard op de website van NZXT

01/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

NZXT is een hardware producent (cases & PC’s) waar we regelmatig mee samenwerken. Denk aan de PC die we vorig jaar zelf hebben gebouwd met behulp van hun site. Veel van de redacteuren hebben zelf een NZXT case of PC gekocht en gebruiken die thuis. Sinds eind mei heeft NZXT keyboards aan hun assortiment toegevoegd. En dat doen ze op de typische NZXT-manier. Oftewel, je kan ze gewoon kant-en-klaar kopen, of je stelt jouw toetsenbord via de site zelf samen. In deze video laten Huey en JJ zien hoe het proces werkt en wat het resultaat kan zijn. Plus ze praten over hun ervaringen en wensen aangaande keyboards.

Stel razendsnel je eigen gaming toetsenbord samen

Met name Huey is een intensieve gebruiker van het toetsenbord. Om te gamen, te editen en te photoshoppen. JJ gebruikt zijn keyboard vooral om heel, maar dan ook echt heel hard op te typen. Wat vinden zij van de opties die je bij NZXT voorgeschoteld krijgt? Missen ze iets? Zijn looks ook van belang bij de keuze van een toetsenbord of maakt ze dat geen hol uit? Je gaat allemaal zien en horen in deze video over de nieuwe keyboards van NZXT.

Gratis muismat bij aankoop NZXT keyboard

Heb jij interesse om zelf jouw eigen custom made NZXT toetsenbord in elkaar te zetten, dan kan dat vanaf nu hier, via deze pagina. Scroll een beetje naar beneden op deze pagina en je kunt gaan bouwen. Let op, de eerste vijftig Gamekings kijkers die iets via deze link op de site van NZXT kopen, krijgen er gratis een muismat bij. Enige wat je moet doen, is jouw aankoopbewijs naar redactie@gamekings.tv te mailen. Zorgen wij dat de mat naar je toe komt. En je weet het, niks moet, alles mag. Het is aan jullie.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch