Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag met Boss Key Productions en PS Vita

16/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is wederom woensdag! Na al het PC geweld van vorige week gaan we nu aan de slag met onder andere de E3. Zo heeft Sony bekendgemaakt geen nieuwe hardware te tonen/aankondigen. Maakt dat de Sony persconferentie een stuk minder interessant? Sony is natuurlijk lekker bezig geweest met de afgelopen E3’s. Hele vette trailers van steeds nieuwe games waren de insteek en natuurlijk de PlayStation Pro. Maar na talloze geruchten dat ze nu de nieuwe PlayStation 5 zouden aankondigen hebben ze gezegd dat ze niet met nieuwe hardware komen deze E3. Wellicht kan Microsoft nu opgelucht ademhalen. Ben je benieuwd hoe de community reageert op onder andere deze stelling? Kijk dan nu naar: Woensdag Gehaktdag met Boss Key Productions en PS Vita.

Boss Key Productions is failliet!

Wie de site scherp in de gaten houdt heeft het al gezien. Boss Key Productions is niet meer. Mister Cliffy B heeft de handdoek in de ring gegooid. Na teleurstellende verkoopcijfers van LawBreakers en de laatste bijna wanhopige poging een Battle Royale game te maken met Radical Heights is het over voor Cliffy and the gang. Zonde, want Cliffy B heeft wel wat pareltjes gemaakt in zijn hoogtijdagen. Gears of War was de titel die zorgde dat er een hoop Xboxen over de toonbank gingen. De stelling luidt dan ook: het failliet gaan van Boss Key Productions (LawBreakers) is een gevalletje ‘eigen schuld, dikke bult’.

Het is natuurlijk bijna E3! dat merk je al aan het feit dat de lekken beginnen te komen en dat partijen daar dan weer op inspringen. Neem Bethesda met RAGE 2 bijvoorbeeld. Dit verpest voor sommigen dan wel het feestje dat de E3 zou moeten zijn. Daarom luidt de stelling: Het vooraf teasen/aankondigen van games haalt een deel van de fun van de E3 weg. Dat moet stoppen. Heb je de livestream gemist en wil je nog graag jouw centje bijdragen aan de discussie? Laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch