Menu Premium
Loading...

Boris vertelt over Star Command

07/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is al een tijdje op zoek naar een nieuwe, leuke game voor op z’n iPhone en hij denkt ‘m helemaal gevonden te hebben met Star Command. Of deze game dat waar kan maken? Dat zie je in ‘Boris vertelt over Star Command’.

We kennen waarschijnlijk allemaal Kickstarter en dat is precies waar Boris deze game heeft gevonden. Boris was gelijk enthousiast en doneerde geld zodat deze game daadwerkelijk gemaakt kon gaan worden. Dat is gelukt, want met een opbrengst van ruim $36.000 dollar kunnen we wel stellen dat War Balloon hun opgestelde doel van $20.000 ruim gehaald heeft. Dat belooft wat.

In Star Command ben je de baas over je eigen ruimteschip die je, uiteraard, ook zelf moet inrichten en onderhouden. Dit doe je onder andere door het kiezen van verschillende wapens en het upgraden ervan. Maar dat is niet het enige, je neemt ook je eigen personeel aan die je vervolgens extra skills kunt geven. Want voordat je aangevallen wordt door ruimteschepen van buitenaf zul je jouw ruimteschip flink moeten versterken om je vijanden aan te kunnen.

Boris kon in ieder geval niet wachten om met deze strategische game aan de slag te gaan en kon zijn geluk niet op toen hij hoorde dat de game na twee jaar eindelijk uit is. Heeft de game al Boris’ verwachtingen waargemaakt en moet je deze zo snel mogelijk gaan downloaden? Of had Boris zijn geld liever bespaard? Je komt er alles over te weten in Boris vertelt over Star Command.

Ontwikkelaar: War Balloon Games
Uitgever: War Balloon Games
Platform: iPhone en iPad

Boris vertelt over Star Command

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch