Menu Premium
Loading...

Boris’ vakantiegames met Battlefield 4: Dragon’s Teeth

27/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is terug van een drie weken durende vakantie en is samen met Dennis de studio ingedoken om je alles te vertellen over zijn vakantie. Naast het feit dat Boris met zijn gezin naar Italië is geweest, heeft hij ook nog de tijd gevonden om te gamen. Zoals je misschien wel weet, duikt Boris volledig in een game of speelt hij het tien minuten en legt het vervolgens voor de rest van zijn leven opzij. Het eerste geldt ook voor Battlefield 4. Hij was al goed te spreken over Battlefield 3, maar over het vervolg is hij misschien nog wel positiever. Wil je meer weten over Boris zijn trip naar Italië en wat hij allemaal gespeeld heeft tijdens zijn vakantie? Check dan Boris’ vakantiegames met Battlefield 4: Dragon’s Teeth.

Boris zit dus tot over zijn oren in Battlefield 4. Hij speelt de game al vanaf dag één en blijft er maar naar terugvallen. Zo zijn er genoeg andere games de laatste tijd uitgekomen, die het checken zeker waard zijn. Voor Valiant Hearts legde Boris zijn wapen even aan de kant, maar die pikte hij al snel weer op. Onlangs is namelijk de nieuwste DLC voor Battlefield 4 uitgekomen, met de titel Battlefield 4: Dragon’s Teeth. Deze DLC kent vier gloednieuwe maps, een nieuwe gamemode en een aantal nieuwe wapens. Na zijn trip naar Italië is Boris deze DLC ingedoken en heeft hij er stevig op los geknald. Hij noemt Battleflield 4 zelfs een “way of life”. Nou het mag duidelijk zijn dat Boris nog steeds vol lof is over Battlefield 4 en dat hij het voorlopig ook niet los zal laten.

Naast een hoop Battlefield 4 geknal heeft Boris nog een verrassing voor je. De verrassing komt in de vorm van een video. Boris was zo psyched over deze video dat hij zijn laptop mee de studio in nam om het live aan Dennis te laten zien. Ben je benieuwd naar de video die Boris meebrengt? Kijk dan de Boris’ vakantiegames Battlefield 4: Dragon’s Teeth!

Boris' vakantiegames met Battlefield 4: Dragon's Teeth

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch