Menu Premium
Loading...

Boris test de next-gen Turtle Beach Headsets

23/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is op een missie, een next-gen audio missie. Met de komst van de nieuwe consoles is hij benieuwd wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het geluid in de nieuwe generatie games, maar ook wat de nieuwe gaming headsets voor vernieuwingen met zich mee gaan brengen. Boris is daarom naar de Turtle Beach stand afgereisd om meer duidelijkheid te krijgen en een paar kritische vragen af te vuren. Of hij er ook daadwerkelijk wijzer van wordt, is nog maar de vraag. Boris test de next-gen Turtle Beach Headsets en gaat op zoek naar antwoorden op de beursvloer van de E3 2013.

Buiten alle games die er in Los Angeles op de beurs aanwezig zijn, staat ook Turtle Beach met een eigen stand waarin ze de nieuwe next-gen gaming headsets tonen. Speciaal voor de Xbox One komen zij met twee nieuwe headsets: De XO FOUR en De XO SEVEN. Deze headsets zijn geoptimaliseerd voor de nieuwe Microsoft console. Zo kennen de headsets chatfeatures, mics die los gemaakt kunnen worden en surround sound. Om de headset persoonlijker te maken kunnen de zijkanten van de headsets vervangen worden door een hele reeks aan alternatieve zijkanten.

Buiten de XO FOUR EN XO SEVEN komt Turtle Beach ook met een viertal Call of Duty: Ghosts headsets. Deze headsets hebben, net als de FOUR en SEVEN, ingebouwde chips die het toelaten om de muziek en chatlevels apart te regelen naast de audio die van je games komen. Ook kunnen ze ingebouwde commands herkennen die corresponderen met de Activision game.

Voor de mensen die nog wel steeds over straat willen kunnen met hun headset en wie uiterlijk dus hoog in het vaandel hebben staan, komt Turtle Beach met de i10, i30 en i60 Headsets. Deze hebben meer een straat look, waardoor voor sommigen het een prima hybride kan zijn tussen een gaming headset en normale headphones.

Boris test de next-gen Turtle Beach headsets en stelt meteen kritische vragen op de stand van Turtle Beach. Check het!

Boris test de next-gen Turtle Beach Headsets

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch