Menu Premium
Loading...

Boris over perstrips en Aliens: Colonial Marines

10/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aliens: Colonial Marines komt er aan. Hier wordt al enige tijd aan gewerkt door Gearbox Software. Gearbox heeft grote namen als Borderlands onder zijn naam staan en Boris is dan ook een ‘fan’ van de creaties van Gearbox.¬†Tijd dus om een bezoekje te brengen. Onderweg daar naartoe is er genoeg tijd om Boris even te interviewen. Ben jij benieuwd naar Boris zijn verhaal in Texas? Check dan snel het verhaal van Boris over perstrips en Aliens: Colonial Marines!

Iedereen kan games kopen in de winkel en genieten van de gameplay, of het haten en afkraken natuurlijk, maar hoe het er echt aan toe gaat bij de developers is een element wat we nooit mee maken. Tijd voor Boris om een kijkje te nemen bij Gearbox Software. Samen met 50 journalisten was het tijd om een rondleiding door de studio’s te krijgen. Dit alles in de hoop om een kijkje in de keuken te krijgen bij de creatie van Aliens: Colonial Marines. Er wordt veel van de game verwacht. Het is zelfs misschien wel een laatste poging om een Aliens game goed te laten lopen na wat mindere delen.

Boris vertelt over zijn ervaringen met deze trips en natuurlijk kom je meer te weten over onze kale B. Terwijl Boris verwachtte dat Texas als een boerendorp met oneindig veel rednecks was, moet hij bekennen toch wat meer te genieten van de stad. Nu we toch zo eerlijk bezig zijn, is dit natuurlijk de perfecte tijd om een interview af te nemen.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Boris in zijn trip naar Dallas, Texas waar hij Aliens: Colonial Marines gaat checken? En wil je exclusief kijkje in de perstrips? What are you waiting for boy? Check the Boris in Dallas video! Yeehaaa!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch